Bakom Bara Lite Konst

I ett hundraårigt före detta sädeslager i utkanten av Malmö får jag leva min dröm, här har jag min ateljé och får skapa min konst.

Jag växte upp i en kreativ familj där jag fått möjlighet att skapa och utvecklas. Min nyfikenhet och kärlek till konsten har lett mig till att ständigt vilja lära mig nya tekniker. På Östra Grevies grafiska konstlinje fick jag möjlighet att gå från olja och akvarell och börja experimentera med tryck med kopparplåtar och screentryck. Jag fick även möjlighet att dela min konst med andra och påbörjade sedan min karriär som konstnär och tatuerare. I tatueringsyrket fick jag äran att låta konsten bli permanent på mina kunders kroppar. Genom åren har jag fått testa på mycket nytt. På vårt lokala köpcentrum har jag målat väggmålningar inför publik och när Eurovision kom till Malmö hade jag mitt mest välbesökta vernissage när 170 miljoner tv-tittare fick se mina målningar på scen.

I mitt tatueringsyrke får jag utmanas varje dag med kundernas visioner och när jag skapar tavlor får jag fritt spelrum för min kreativitet. Efter att i många år i största del ha fokuserat på tatueringsyrket har jag gett mig tid att kunna skapa mer konst i form av tavlor som jag säljer i min studio. Min lokalt producerade konst har blivit uppskattad och har fått flytta in till hem och arbetsplatser landet runt, vilket gläder mig mycket. I min önskan att konsten ska nå ut till fler av er har vi skapat denna hemsidan och jag hoppas att även den ska bli uppskattad.